Skip to content

One-time opportunity !

(English translation: see below)

De foto Pressure op het formaat 1,15×1,15 meter (~45,3×45,3 inch) voor een zacht prijsje !

Begin april heb ik mijn foto Pressure, als Limited Edition #1/4 op het formaat 115×115 centimeter (~45.3×45.3 inches), verkocht aan een klant in Amerika via Saatchi Art.
Omdat de print zoek raakte tijdens het verzenden van het printbedrijf naar mij, heeft het printbedrijf na een week een nieuwe print gemaakt en naar mij toegestuurd. We wilden de klant in Amerika niet laten wachten totdat de eerst print weer gevonden was.

Maar je raadt het al: beide prints zijn bij mij afgeleverd.

Eén print is ondertussen, gesigneerd en voorzien van certificaat van echtheid, afgeleverd in Amerika.
JacobWillemBerghoef, Jacob Willem Berghoef, JacobBerghoef, jacobberghoef, jacobberghoef-photography, Jacob Berghoef, Puur, Pure, Overbelicht, High Key, Hoge gevoeligheid, High Sensitive, Hoge ISO, High ISO, korrel, korrelig, grain, grainy, schilderen met licht, waterverf, watercolor, painterly, painting with light, painting with the camera, schilderen met de camera, sketched painted painterly impressionist impressionistisch fotografie photography jaap berghoef jaapberghoefICM, intentional camera movement, jaapberghoef-fotografie.com, jaapberghoef, jaap berghoef, fotografie, photography, impressionistische fotografie, impressionist photography, fotografisch impressionist, photographic impressionist, kunst, art, artistic, geschenk, cadeau, gift, woondecoratie, decoratie, decoration, flower, sensitive nature, landscape, abstract, ICM Macro, Macro movement, Macro motion blur
Heb je interesse in de andere print, naar keuze gesigneerd met certificaat of niet gesigneerd, laat me dat dan weten via een mail naar jaapberghoef@gmail.com. Ik maak d
an een zeer interessante prijs voor je, en als je in Nederland of België woont, kom ik de foto persoonlijk bij je brengen !

 

 

The photo Pressure in the size 1.15×1.15 meters (~ 45.3×45.3 inches) for a nice price!

In early April, I sold my photo Pressure, as Limited Edition # 1/4 in the size 115×115 cm (~45.3×45.3 inches), to a customer in America through Saatchi Art.
Because the print got lost while shipping from the printing company to me, the printing company decided after a week to make a new print and send it to me. We did not want the customer in America to wait until the first print was found again.

But you guessed it: Both prints are delivered to me.
One print is meanwhile signed and, with certificate of authenticity, delivered in America.
If you are interested in the other print, optionally signed with certificate or unsigned, please let me know by email to jaapberghoef@gmail.com. I will make a very interesting price for you, and if you live in the Netherlands or Belgium, I will bring you the photo personally!

BewarenBewaren

%d bloggers like this: